понеділок, 6 грудня 2021 р.

Міжнародний День волонтера та День Збройних сил України

 Вони допомагають і борються навіть тоді, коли в інших опускаються руки. Вони рятують життя, не бояться куль, дарують тепло, любов і підтримку та роблять нашу країну кращою. До Міжнародного Дня волонтера та Дня Збройних сил України ми хочемо подякувати всім, хто має відношення до цих двох пам’ятних Днів! Це відважні і сильні духом люди з великим серцем, що власними руками змінюють світ на краще.
   Людмила Олександрівна Сарнавська
– волонтерка, яка стояла у витоків волонтерства на Овруччині. Вона з перших днів проведення АТО/ООС допомагала українським військовим. Людмила Олександрівна пригадує, що тоді потрібно було все: від продуктів харчування до одягу та спорядження. Брат Людмили Сарнавської -  Андрій Янчук, в 2014 році у зону АТО поїхав добровольцем і захищав цілісність України в складі батальйону територіальної оборони «Айдар».
За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у волонтерську діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтерів Людмила Олександрівна Сарнавська була нагороджена пам’ятною медаллю «За патріотизм до України». Працівники Овруцької центральної бібліотеки імені Андрія Малишка щиро бажають Людмилі та її сім’ї міцного здоров’я, щастя та непохитної віри у перемогу, миру та спокою у серці і на нашій рідній землі!
                                               Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!