пʼятницю, 10 грудня 2021 р.

16 днів проти насильства

 #Овруцька_громада приєдналася до акції «16 днів проти насильства» 2021 року, яка проводиться в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно.
В умовах світової пандемії та збільшення перебування людей вдома, зросла кількість ризиків домашнього насильства. Для підвищення обізнаності жителів Овруцької громади з питань свого захисту, чи членів своєї сім’ї від проявів будь – якого насильства, працівниками #Овруцької_центральної_бібліотеки_імені_Андрія_Малишка було ініційовано проведення зустрічі за круглим столом «Я маю право на життя без насильства».
Спікерами нашої зустрічі були: #Дєдух_Ірина Михайлівна, заступник Овруцького міського голови з гуманітарних питань; Городиська Діна Олександрівна, завідувачка відділом соціальної роботи ЦНСП Овруцької міської ради; Ковальчук Наталія Валеріївна, фахівець соціальної роботи ЦНСП Овруцької міської ради; #Нестеренко_Марина Миколаївна, начальниця відділу у справах дітей Овруцької міської ради; Могилевець Ольга Іванівна, начальниця відділу Овруцького бюро правової допомоги Коростенського місцевого центру з надання БВПД; Ященко Сергій Дмитрович, дільничний офіцер поліції.
Якщо ви потребуєте конкретної допомоги, над вами, чи вашими рідними вчиняють будь – які насильницькі дії звертайтеся за телефонами, які розміщені нижче. Не замикайтеся в собі! Не довіряйте кривднику! Захистіть своє життя та здоров’я!
Всеукраїнські «Гарячі лінії»:
1578 – з питань протидії торгівлі людьми;
1588 – з питань запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству дітей;
0800505501 (безкоштовно зі стаціонарних);
527 (безкоштовно з мобільних) – з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів
Посилання на відео:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!