понеділок, 25 лютого 2019 р.

Відбулась зустріч з поетом...

«Життя! Ти не рахуй мої роки» - зустріч із поетом, композитором Володимиром Герасименко викликала хвилю емоцій у всіх присутніх. 

Щирий, творчий, співучий, з почуттям гумору, Володимир Миколайович, зумів підібрати ключик до кожного серця. Були і сльози болю (поезія присвячена воїнам – афганцям і воїнам АТО); і сльози суму ( вірші про батьків, яких немає поряд з нами); і сльози радості (поезія кохання). 
Чарівний голос поета зачепив струни душі кожного з нас. Пісні на власні вірші, і пісні на слова інших поетів розкрили багатогранність творчості Володимира Герасименко. Вірші гармонійно перепліталися із розповіддю про його дитинство, родину, про службу, про роботу, про колектив «Степівчанка», який він очолює.
А коли зазвучали мелодії пісень українських, російських, то присутні на зустрічі підхопили  і попливла спільна пісня, і згадалися дні юності, молодості, перші зустрічі і палке кохання…
І вже за традицією Володимир Герасименко отримав від нас купу подарунків, неочікуваних для нього і несподіваних. А ми маємо надію, що з'явиться у його репертуарі і пісня на слова Тамари Корнійчук, яка подарувала йому свій новий збірник поезій. 

2 коментарі:

  1. ВЕЛЬМИ ШАНОВНІ "З О Р Е П А Д І В Ц І " !!! ЩИРО ЗАВДЯЧУЮ ВАМ, ДОРОГІ МОЇ ДРУЗІ ЗА ЗАПРОШЕННЯ І ЧУДОВУ ЗУСТРІЧ, ТЕПЛО ВАШИХ СЕРДЕЦЬ І ГОСТИННІСТЬ !!! ХАЙ ВАС ОБЕРІГАЄ ГОСПОДЬ І ДАРУЄ ЗДОРОВ"Я І ТВОРЧУ НАСНАГУ....ДАРУВАТИ ЛЮДЯМ СВОЇ СЕРЦЯ-ТВОРЧІ ЗДОБУТКИ !!! З пов, ВОЛОДИМИР ГЕРАСИМЕНКО...

    ВідповістиВидалити
  2. ГАЛИНА НАРОЖНА26 лютого 2019 р. о 23:29

    БАЖАЮЧИХ ЗАПРОШУЮ ПОДИВИТИСЬ -ЮТУБ -ТВОРЧИЙ ВЕЧІР володимира герасименка
    НЕПЕРЕВЕРШЕНО,
    вОЛОДИМИР мИКОЛАЙОВИЧ -ЗІРКА СВІТОВОГО МАСШТАБУ

    ВідповістиВидалити

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!