вівторок, 12 лютого 2019 р.

АРТвітальня приймає гостей

Відбулась презентація виставки фото-робіт Михайла Станіславовича Купневича. 

Розглядаючи роботи Михайла Станіславовича можна з насолодою поринути в казкове дійство. Хочеться «Мавкою» пробігти по березовому лісочку, посидіти в тиші на березі річки, полинуть у височінь синього неба і зверху любуватись найчарівнішими куточками нашого рідного Полісся.
Своєю величчю, перед нашим поглядом, постають високі споруди церков, які є окрасою не лише нашого міста, а і всієї України.
Михайло Станіславович має талант художника, який за допомогою фото проявляє свою майстерність. Навіть, жаба зелена, що розляглась у воді – виглядає звабливою красунею.
Різностороннє прагнення передати красу і велич побаченого, мабуть переповнює його душу…   Це відчувається у кожній роботі.
Присутні із задоволенням споглядали світлини, запитуючи у автора про те, як йому вдалося спіймати такі цікаві миті; коли вперше взяв до рук фотоапарат; як знаходить сюжети для робіт; чи пам'ятає перші знімки; яка робота найулюбленіша і багато інших запитань.
Ми з захопленням споглядаємо ці роботи і віддаємо шану, і повагу цьому завзятому майстру. Хай буде нескінченною його тяга до прекрасного і радує нас, все новими й новими роботами, від яких перехоплює дух!
Дуже приємно, що у нас  є такі таланти, а якщо вони ще й наші.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!