неділю, 21 лютого 2016 р.

"Валентинка" ділилась досвідом...

«Нитяна лялька – мотанка»  - майстер – клас, що відбувся 22 січня 2016 року в Артвітальні Овруцької ЦРБ для дорослих ім. А.Малишка, провела голова клубу «Валентинка» Ірина Тюріна. Присутні з цікавістю передивилися представлені роботи, виготовлені із лляної нитки, та ще і в незвичній техніці. Бажання створити такі лялечки виникло у всіх присутніх. Поступово освоювали, крок за кроком, техніку плетіння. Зробили на першому занятті найпростішу лялечку. Завданням на наступну зустріч було підготувати основну скрутку із ниток, на базі якої почали створювати плетену спідничку. Не всім відразу вдавалося вміло і гарно зробити таку спідничку, щоб лялька могла стояти на ній. Завданням на третю зустріч було: створити основу ляльки, залишивши нитки для оформлення рук – крил.
Вирішили зробити Ангела. При плетінні крил, потрібно було дотримуватися чіткої симетрії, щоб крила не відрізнялись один від одного. Це вдалося всім присутнім. 

Задоволення отримане від спільної праці надихнуло на створення власних лялечок, виплеканих у своїх мріях і фантазіях. Поступила пропозиція від Н.В.Сторчай зробити такі Ангели – обереги для воїнів АТО. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!