пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

Наш ювілей


Нам -  5 років!

20 серпня 2014 року АРТвітальні, що діє при Овруцькій районній бібліотеці ім. А.С.Малишка виповнилося 5 років. Чудову дату вирішили святкувати 19 серпня. Цього дня православні та греко-католики святкують Преображення Господнього, або Яблучний Спас.
Свято відбувалось в читальному залі центральної районної бібліотеки. З привітальними словами виступили заступник Овруцької РДА Анатолій Васильович Бібко, начальник відділу культури і туризму Овруцької  РДА Ольга Іванівна Левківська, директор Овруцької районної бібліотеки ім. А.С.Малишка Сніжана Михайлівна Солтис, історик – краєзнавець та автор книг про древлянську землю Микола Брицун та інші. Усі вони висловлювали щирі вітання зі славним ювілеєм, бажали осередку творчого життя нашого району натхнення та творчих здобутків . Цього дня звучали не лише теплі привітальні слова, а й вручались подарунки  бібліотеці та особисто господині АРТвітальні Валентині Миколаївні Коновальчук. А ще для всіх присутніх звучали чудові музичні дарунки. Їх виконували Наталія Хілько, Віра Воробей та Валентина Мошківська.

Пропонуємо переглянути фотозвіт святкування:

Заступник голови РДА А.В.Бібко

Начальник відділу культури О.І.Левківська

Начальник відділу культури О.І.Левківська та директор Овруцької ЦРБ Солтис С.М.

Один із засновників АРТвітальні Овадчук М.Г.

Родина Савчуків перша виставляла свої роботи в АРТвітальні



Пропонуємо відеозвіт:






2 коментарі:

  1. Дорогі колеги! Молодці,що стільки часу збираєте творчих особистостостей вашого району у своїй АРТвітальні.Світлини говорять про те, що там панує аура щирого спілкування у колі друзів.Вітаю всіх, хто долучився до цікавої роботи!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за коментар. Захід дійсно пройшов в теплій та дружній атмосфері без зайвого пафосу. Зараз не час грандіозних святкувань. Але я маю надію, що все в нас буде добре! Миру нам всім та спокою!!! Слава Україні!

      Видалити

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!