четвер, 26 серпня 2021 р.

Селу Піщаниця - 180 років!

Час летить швидко. І в цьому безупинному плині міняється все довкола, змінюються  люди, оновлюється світ, закарбовуючи в календарі життя пам’ятні дати.
 В 2021 році Овруцька громада святкує 180 років від першої історичної згадки про село Піщаниця. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися у цьому мальовничому селі з неповторним українським колоритом і традиціями. Це одне з найбільших сіл Овруцької громади,  тут дуже затишно і охайно, живуть щирі привітні люди, які дуже люблять своє село. Славна історія Піщаниці є часткою історії нашої громади, області,  держави. А історію творять люди. І головна заслуга в цьому наших пращурів та сучасників.
Дорогі жителі Піщаниці! Низький уклін вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, мирного неба і просто людського тепла. А славному селу Піщаниця – процвітання, стабільності та розвитку. 
Ми щиро віримо – інакше й бути не може.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!