вівторок, 25 серпня 2020 р.

Ми за єдину Україну, життя єдине віддали

Ми різні, але єдині…

Сьогодні тисячі наших синів, братів, чоловіків, коханих – знаходяться на передовій, захищаючи неньку Україну. Сотні захисників, що отримали поранення в боях, перебувають у військових шпиталях. Ми не можемо спати спокійно: знову гинуть найкращі українці, цвіт нації. Серед них – наші земляки, які не задумуючись пішли боронити кордони держави.
Це ‒ кращі сини України, цвіт нації, вони віддали найдорожче – своє життя, за те, щоб кожен з нас міг жити у мирному місті. Вони загинули за Україну.
В приміщенні Овруцької центральної бібліотеки імені Андрія Малишка, пропонується для перегляду фотовиставка «Ми за єдину Україну, життя єдине віддали». На жаль, виставка постійно поповнюється новими фотографіями та прізвищами загиблих. Вони назавжди залишаться в наших серцях, їхній подвиг ми не маємо права забути.
Згадаємо їх поіменно:
Ігор Ващук, Олександр Василенко, Петро Радкевич, Андрій Федорук, Олександр Базовський, Сергій Пешко, Анатолій Карпович, Володимир Левківський, Віталій Стельникович, Валерій Закусило, Олександр Закусило, Микола Стоцький, Андрій Рудницький, Василь Карпенко, Віктор Левківський, Андрій Федорук, Олексій Дуб, Анатолій Кулініч, Валерій Бочарніков, Сергій Горячев, Руслан Фурманюк,  Олександр Андросович, Іван Михайлов, Євгеній Сарнавський, Віктор Халіманчук, Дмитро Чабанов.
Маємо вшановувати героїв, їхню світлу пам’ять, постійно заявляти про те, що ми українці, що ми єдині. Для кожного громадянина України незалежно від національності учасники та загиблі в зоні АТО стали взірцем патріотизму. Тож пишаймося, що ми українці, шануймо нашу історію.

                          Слава Україні!   Героям Слава!


























Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!