вівторок, 14 липня 2020 р.

Додайте фантастики у своє життя...

«Фантастичне літо» у бібліотеці!!!

 Фантастика незмінно зберігає популярність серед читачів. Книги, написані в жанрі фантастика тримають нас в сюжеті протягом усього його продовження. Звичайно, не можна сказати, що фантастика до душі будь-якій людині. Хтось любить романи, а хтось прозу чи поезію, ну а хтось трилери. Скільки людей, стільки й смаків. Сьогодні поговоримо все ж про фантастику.
   Фантастика зайняла досить міцні позиції в світовому літературному процесі, стала втіленням людських мрій про далекі світи та казкових істот.
Отже:
- українська фантастика, що має власні глибокі корені і традиції, стала літературним феноменом сьогодення і завойовує визнання читачів і критиків не тільки в Україні, а і далеко за її межами. Тож, пропонуємо твори українських майстрів Наталії Щерби, Володимира Рутківського, Макса Кідрука, Марини та Сергія Дяченків та інших.
- фентезі – жанр фантастичної літератури, що за основу бере міфи, легенди та казки, порівняно молодий, проте набирає все більшої популярності. Тож представляємо книги засновників жанру Дж. Р. Р.Толкієна та К. С. Льюїса, культового письменника сучасності Дж Мартіна, творця історично-фантастичного світу А. Сапковського.
Містика - щось незвідане і заборонене, що людина намагалася зрозуміти століттями. Пропонуємо ознайомитись з містичними творами «короля жахів» Стівена Кінга, що входять до переліку бестселерів усіх часів.
Тож, запрошуємо всіх читачів-гурманів ознайомитися з виставкою «Фантастичне літо» в Овруцькій центральній бібліотеці ім. А.Малишка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!