неділю, 26 травня 2019 р.

Екологічна гра "Громада без сміття"...

24 травня, в Житомирі, розпочала свою роботу просвітницька майстерня «Екологічна гра «Громада без сміття», яку організувала НУО «Сучасний формат» в рамках проекту «Поводження з відходами в громадах: від інформування до роздільного сортування». Разом з представниками громад Житомирської області на цьому заході була присутня бібліотекар Овруцької центральної бібліотеки Наталія Вознюк.
Гра стосувалась проблеми відходів в громадах та методів її вирішення на місцевому рівні.
«Ми створили цю гру, щоб у цікавій та доступній формі поширити знання про проблему побутових відходів та допомогти напрацювати шляхи її вирішення на рівні громади. Гра закликає до конкретних спільних дій на рівні громади, посилює відповідальність кожного до даної проблеми», - зазначила Жанна Соловйова.
Розрахована ця гра на дорослих та дітей старшого шкільного віку, буде корисною для представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій та учасників проектів щодо розвитку громад, вчителів, молодіжних лідерів, громадських активістів та усіх небайдужих громадян.
По 2 комплекти гри передали до 11 пілотних громад, які беруть участь у проекті: Овруцька, Білокоровицька, Брусилівська, Городницька, Ємільчинська, Корнинська, Лугинська, Любарська, Олевська, Ушомирська  та Червоненська ОТГ.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!