вівторок, 2 жовтня 2018 р.

З Днем Народження - моє рідне місто Овруч!


Овручу – 1072!

Нещодавно наш квітуючий, чарівний Овруч відзначив свою 1072 річницю. Святкування розпочалось з відкриття центрального парку після реконструкції до якого долучились працівники бібліотеки.

Привітали містян Народні депутати України Володимир Арешонков та Сергій Пашинський, заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко, делегації багатьох міст Житомирської, Київської областей, представники різних підприємств, установ організацій міста Києва, Житомира, гості з Німеччини, депутати обласної ради.
В центральному парку в рамках проекту «Фолк-мода» відбувся обряд завивання молодої за давнім поліським обрядом «Від давнини до сьогодення», що організували та провели працівники нашої бібліотеки.
Виставка народних умільців «Овруч – місто майстрів», до якої долучились працівники бібліотеки, привернула до себе увагу гостей свята, а майстер-класи з малювання, вишиванки вгамували різні смаки присутніх.
Бібліотечними працівниками, також, були виготовлені фото-зони, до яких підходили охочі зробити чудове селфі.
Міський голова разом з пані Картопелькою, до речі, працівником нашої бібліотеки відкрили ІІІ фестиваль «Поліська пані картопелька».
В рамках святкування Дня міста бібліотека для дорослих організувала та провела конкурс на кращий твір, поему та вірш «Історії древнього Овруча» переможців було визначено та нагороджено напередодні свята в читальному залі бібліотеки.




  
 




 


  
 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!