вівторок, 15 травня 2018 р.

День матері 2018

Відбулась літературно – музична композиція до Дня матері «Принесу тобі, мамо, всі квіти землі»

   День матері, який відзначається в другу неділю травня - це одне з самих зворушливих свят. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Краса материнства в усі століття оспівувалася кращими письменниками і поетами. Саме про ці твори йшла мова на заході, що відбувся в приміщенні Овруцької ЦРБ для дорослих ім. А.С.Малишка до Дня Матері.
«Якщо говорити між нами,
То все починається з МАМИ!» -
    цими словами розпочалося свято до Дня матері, яке пройшло в читальному залі бібліотеки. Там, де матуся, здається, стає тепліше, піднімаються трави, розцвітають квіти, радісно щебечуть пташки. Ось і учні 2 класу ЗОШ №3, як оті пташенята щебетали про своїх мам, казали слова вдячності і любові. Лише про мам та бабусь говорили та співали всі учасники літературно – музичної композиції до Дня матері, це і: керівник народного хору Овруцького РБК Наталія Хилько, художній керівник Хлуплянського БК Сніжана Гавриловськахудожній керівник Зарічанського БК Вікторія Баранець, учениці 8-а класу ЗОШ №3 Олександра Гладишенко і Дар’я Почтар, учениці 6 класу Валерія Еліна та Ірина Ніколайчук, а також учні 7-а класу Іванна Вознюк, Поліна Купрійчук та Олег Базильчук  НВК «Овруцька гімназія імені Андрія Малишка – ЗОШ І ст.», бібліотекар дитячої бібліотеки Надія Невмержицька, працівники центральної бібліотеки: Любов Омелянчук, Вікторія Жила, Наталія Вознюк, Майя Бокиєвець, Світлана Федоренко, Сергій Кондрашов під керівництвом директора бібліотеки Марії Якимчук.

В цей день ми від усієї душі вітали дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!