вівторок, 8 травня 2018 р.

Вітаємо з Днем Перемоги над нацизмом у Європі та 73-ю річницею завершення Другої світової війни

Година історичної пам’яті «Свято, що гуртує покоління»   

  Друга світова війна одна з найбільш нещадних і страшних воєн в історії людства. В цю війну були втягнені десятки країн і мільйони людських доль. Вона залишила після себе біль та гіркі спогади. Ми пам’ятаємо, ми сумуємо, ми вдячні тим, хто долаючи втрати і горе, героїчно перемогли нацизм у Другій світовій війні.
   На виконання Указу Президента України «Про відзначення у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» від 26 березня 2018 року №85/2018 працівники Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих імені Андрія Малишка організували і провели годину історичної пам’яті «Свято, що гуртує покоління».
   На заході були присутні учні ЗОШ № 3 8–а та 8–б на чолі з заступником директора Наталією Борисівною Мельниковою.
     Ще раз щиросердно  вітаємо всіх із Днем Перемоги над нацизмом у Європі та 73-ю річницею завершення Другої світової війни – священним святом  народної мужності і звитяги! Віддаємо велику шану ветеранам всіх фронтів, учасникам українського визвольного руху, який став вагомою частинкою загальноєвропейського поступу. Народи Європи дружно повстали проти фашистських загарбників й перемогли ворога, адже боролися заради волі й незалежності – захищали свою родину, свій дім, свою землю, свою рідну країну.
    А ми, бібліотечні працівники, могутньою силою слова, безмежною силою інформації доносимо до умів та сердець наших відвідувачів книгозбірень величний подвиг українського народу у Другій Світовій війні.
    Нехай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях, нехай світлі травневі свята, присвячені пам’ятним датам історичних подій Другої світової війни, зокрема 8 та 9 травня 2018 року – 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дню пам’яті й примирення та  Дню Перемоги  і наші щирі всім побажання додадуть всім нам нових сил та натхнення для побудови сучасної європейської держави – України !

Шана та слава Героям !!!  Вічна пам’ять загиблим !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!