суботу, 16 грудня 2017 р.

Школі виповнилось 30 років!

         
      16 грудня 2017 року до артвітальні районної бібліотеки завітали дорогі друзі – працівники та випускники Дитячої художньої школи. Привід – школі виповнилось 30 років!
Родина Савченків – Анатолій Федорович та Тетяна Іванівна, засновники школи, розповіли історію створення, згадали цікаві історії, яких, як і в кожній родині, вдосталь. Під час заходу, дійсно, вітала атмосфера родинна. Складалось враження, ніби діти з навчання приїхали гостювати до батьків. Ковальчук Віктор та Грищенко Микола зараз працюють архітекторами в м. Києві, Інна Іванова навчається у ВНЗ й невдовзі також буде архітектором, тож говорити було про що.
Привітати творчих колег завітали друзі з музичної школи, малої академії мистецтв та ремесел. Міський голова Іван Коруд, привітав невеличкий колектив ДХШ й подякував за ту роботу, яку проводить школа, адже директор – Тетяна Кондратчук та колектив, що вона очолює, завжди активно приймають участь у всіх міських заходах. Учні школи активні учасники різноманітних конкурсів. Це й не дивно, адже вчитися у професіоналів – задоволення!













































Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!