четвер, 25 травня 2017 р.

Методичний день в бібліотеці

18 травня 2017 року в центральній районній бібліотеці ім. А.С.Малишка відбувся черговий методичний день для працівників сільських бібліотек району.

Під час роботи розглянуто питання участі сільських бібліотечних установ  району в огляді-конкурсі на кращу виставку-інсталяцію «Книжкова виставка – візитна картка бібліотеки». Цей конкурс проходитиме з 1 червня по 30 вересня 2017 року. Бібліотекарів ознайомлено з умовами конкурсу.

В процесі навчання група працівників центральних бібліотек прийняла участь в тренінгу  «Комп’ютерні технології в бібліотеці: «Блог + сільська бібліотека», який провела бібліотекар Інтернет-центру  ЦРБ  Наталія Вознюк. 

Інша група працівників прослухала консультацію бібліотекаря по роботі з бібліотечним фондом М.С. Бокиєвець «Порядок та облік вилучення документів. Документальне оформлення списання бібліотечних фондів».

Бібліотечні працівники  прийняли участь у віртуальній екскурсії по європейських музеях «Відкрий для себе Європу», ознайомилися з презентацією книжкової виставки «Україна – ЄС: шлях, сповнений надій» та експрес-репортажем «Нові лауреати 2017 року».

Багато бібліотечних працівників прибули на навчання в вишиванках, адже ми зустрічались в День вишиванки. Дякуємо їм за підтримку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!