четвер, 11 травня 2017 р.

Запрошуємо на виставку картин...


Прозаїк і художник безмежної фантазії

    Є художники, у творчості яких вирує дивна духовна гармонія, яка мовби створена для того, щоби прикрашати життя, навчати інших бачити красу у буденному. Серед таких митців і наш земляк Микола Іванович Закусило, уродженець с. М. Мошки, який нині проживає в м. Києві. Прозаїк, драматург, есеїст, художник, член Національної спілки письменників України. Зустріч з Миколою Івановичем відбудеться в нашій бібліотеці, а як результат цієї зустрічі - персональна виставка живопису "Норинчанка і птах".
    Прозові твори автор поєднує з живописом: написав цикл картин за однойменним романом «Норинчанка і птах». Наче «останній деревлянин» досить тонко передав дух минулого, давнього містичного Полісся. Імпонує у літературній творчості Миколи Івановича і те, що у творах використано український поліський діалект, такий близьким всім нам, поліщукам.

    2 червня о 13-00 в АРТвітальні Овруцької ЦРБ ім. А. С. Малишка відбудеться і зустріч з самим автором. Отож, до зустрічі з літератором, живописцем і просто цікавим співрозмовником Миколою Івановичем Закусилом. 
Чекаємо на вас!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!