середу, 23 листопада 2016 р.

Зустріч в бібліотеці...

Хтось мудрий зауважив: поезію важко аналізувати, її треба читати. Так -як і пісню. Лягає на душу – співаємо. А як ні – то й ні…
Кожна поетична зустріч в АРТвітальні Овруцької ЦРБ ім. А. Малишка – це теплота спілкування, радість від занурення у цілющі джерела поетичного слова, яке єднає всіх спраглих, що прагнуть до творчих пошуків. 
Нещодавно світ поезії поповнився новою збіркою - «Пока любить дано»»,  на презентацію якої  зібралися члени клубу «Зорепад» та гості бібліотеки  разом з її автором – Галиною Цепковою з м. Коростень.
У творчої людини є велике щастя – це народження нового твору: вірша, поеми чи маленької мініатюри. Тоді прискорено б’ється серце, душу переповнюють незвичні хвилювання, зникає весь світ, і думки шикуються в ритмічні строфи. Звідки вони беруться ? Хто їх надиктовує? Як дізнатись? Це - одна з найбільших таємниць людської свідомості.
Життя без творчості – буденне, сіре, одноманітне, а Галина Василівна від природи – енергійна, емоційна. Тому захоплюється людьми,які вміють щось творити, які мають талант, що дарує радість іншим. Мабуть саме тому і наші «зорепадівці»  вже на протязі багатьох років підтримують дружні зв'язки з поетесою.
Можливо не кожен, розгорнувши сторінки цієї книжки, зрозуміє і оцінить все, що виразила у ній поетеса. Та вона хотіла б достукатись до кожного серця, розділити з нами своє щастя і примножити його.
Дякуємо Вам, Галино Василівно, за це!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!