четвер, 25 серпня 2016 р.

Відзначення двадцять п’ятої річниці незалежності України...

Двадцять п’ять років поспіль Україна відзначає найголовніше свято нашої держави – День Незалежності. Роки незалежності стали для України часом кардинальних змін у громадсько-політичному і соціально-економічному житті, початком розбудови громадського суспільства.
Стверджуючись як самостійна, незалежна держава, Україна пройшла величезний шлях від козацької держави часів Богдана Хмельницького до серпня 1991 року, коли Верховною Радою України було прийнято історичний документ виняткового значення для долі українського народу — «Акт проголошення незалежності України».
Процес становлення нової держави є нелегким, та попри все, інтегруючись у сучасний геополітичний простір, здобуваючи перемоги та роблячи помилки, незалежна Україна впевнено крокує по шляху до процвітання, правової, економічної, політичної стабільності.
В рамках проведення заходів, присвячених  Дню незалежності України,  Овруцькою ЦРБ для дорослих ім. А.С.Малишка з нагоди відзначення двадцять п’ятої річниці незалежності України, у відділі обслуговування користувачів розгорнуто книжкові виставки: на абонементі «Книги, що творять країни», в читальному залі «Ти прекрасна Україно, нашого народу дім». А також, в районному будинку культури, під час проведення святкового концерту до Дня Незалежності, була оформлена виставка – подорож «Живи і міцній українська держава» та проведена акція «Україна для тебе це…».

Документи представлені на виставці, інформують про доленосні етапи державотворення в Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!