вівторок, 26 квітня 2016 р.

Ніч в бібліотеці...

Ви були в бібліотеці, коли сутеніє? 

Ви чули, як дихають книги після робочого дня? Ні?!Саме для таких користувачів центральна районна бібліотека для дорослих ім.А.С.Малишка організувала 19 квітня з 16.00 до 22.00 бібліоніч. Відвідувачам в цей час нудьгувати  точно не прийшлося, адже бібліотека підготувала для поціновувачів книги і читання справжній «нічний фейєрверк» захоплюючих заходів на усі смаки.
        Вже переступивши поріг, кожна людина потрапляла у чарівний, вічний і водночас молодий світ книги, адже зразу ж у фойє бажаючим можна було зробити унікальне селфі на фоні грандіозної інсталяції «книжкова ріка»,  майстерно створеної з книг.

        Кожен куточок бібліотеки повстав у незвичному «амплуа» цієї ночі! Наприклад, у бібліотечному фойє, користувачів чекала виставка-парад нових надходжень «Унікальний і дивовижний книжковий світ» та акція Bookcrossing з присмаком кави «Прочитай і відпусти», під час якої кожен бажаючий міг випити філіжанку кави та взяти вподобану книгу просто так для читання.
        А що тоді казати про такі всім знайомі та для всіх відкриті відділи, як читальна зала та артвітальня. В читальній залі, наприклад, зручно розташувався бібліотечний кіносеанс, під час якого демонструвався пригодницький серіал «Бібліотекар» та мультимедійна презентація «Розмаїття бібліотек світу». Напрочуд гостинною стала артвітальня, де відбулася літературна зустріч з малинською письменницею, членом Національної спілки письменників України Людмилою Морар, бажаючі мали змогу придбати авторські дитячі книги з автографом. Також тут було проведено майстер-клас «Великодні дива» з Іриною Тюриною.

       До речі, ще до початку бібліоночі, на вулицях міста працівниками бібліотеки було організовано ліб-моб акцію «Для вас завжди відкриті наші двері і серця», під час якої всіх гостинно запрошували взяти участь у пропонованих заходах.


        На жаль, бібліоніч в нашій бібліотеці буває не кожного дня… Але в цій небуденності й полягає чарівна романтика і святковість! Тому – уважно слідкуйте за нашими об’явами, щоб не пропустити такого унікального шансу! А ми чекаємо на вас, друзі! До наступної бібліоночі! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!