четвер, 17 березня 2016 р.

Запрошуємо на виставку

Овруцька земля споконвіку багата на справжні таланти. Днями  в АРТвітальні Овруцької центральної бібліотеки ім. А.С.Малишка для всіх цінителів прекрасного було презентовано творчий доробок нашої колеги, бібліотекаря Овруцької міської бібліотеки, фахівця своєї справи і просто гарної жінки Марії Степанівни Струтинської. На експозиції представлені картини, писані олією, в’язані вироби,  вишиті рушники та одяг. На заході були присутні більше 30 друзів, колег і просто бажаючих підтримати Марію Степанівну, адже ця персональна виставка для неї перша.
У кожного митця свої творчі плани, надії на краще майбутнє. Своє покликання кожен вбачає у змалюванні того, що хвилює душу і уяву. Світ Марії Степанівни витканий чарівними фарбами, дивовижно чистий, добрий, навчає нас завжди зберігати внутрішню злагодженість і чистоту, бути ближчими до людей, до природи. В її поезії  ми знаходимо відблиск глибоких емоцій, думок, світлих почуттів і ясних настроїв, в них просвітлена, зачарована квітами душа.
Шанувальники творчості майстрині виступали з найщирішими побажаннями та найтеплішими привітаннями. Цього дня жінка отримала чимало квітів та слів вдячності за таку неймовірну творчість, каже, що саме такий стан душі надихає її на художні творіння.

То, запрошуємо всіх бажаючих відвідати АРТвітальню де представлені роботи майстрині. Виставка діє з 1 по 31 березня. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!