четвер, 21 січня 2016 р.

Презентація аудіо-книги Міли Кирилюк в місті Києві

 Презентація аудіо-книги Міли Кирилюк відбулася 16 січня у м. Києві, куди нас гостинно запросила поетеса.
 За підтримки міського голови Івана Ярославовича Коруда (за що ми йому дуже вдячні) невеличкою групою із 10 чоловік, а саме, працівники Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих ім. А.Малишка, члени клубів «Зорепад» та «Майстриня», що діють при бібліотеці, ми по засніженій дорозі вирушили до Києва. Дорогою мали змогу помилуватися чудовими краєвидами, які за ніч створила природа, насипавши пухнастого снігу на віковічні сосни та ялинки. Сама презентація відбувалася у комплексі «Діамант», в невеличкій затишній залі. Зібралися друзі, рідні, знайомі Міли Кирилюк.

 Овручани щиро привітали поетесу з презентацією, вручивши їй чудовий торт та заспівавши привітальну пісню, що виконала В.Воробей. Ніжний, лагідний, заспокійливий голос Міли Кирилюк повів нас по сторінках аудіо-книги. Підтримати подругу прийшла поетеса Алла Тимошенко і подарувала віночок багатогранних віршів. Народний артист України Олег Гаврилюк (якого вперше бачили і чули овручани) захопив усю аудиторію своїм артистизмом, своєю витонченістю і подарував цілий букет своїх віршів. 


Привітання від друзів, родичів, знайомих переривалися читанням віршів та гучними оплесками.

Для гостей Міли Кирилюк були привезені подаруночки від нас: ляльки-травнички, ляльки-подорожниці, і лялька «Рожева мрія» для доньки Олега Гаврилюка, Катрусі. Повернення додому пролетіло досить швидко, бо ми всі знаходилися під впливом побаченого, почутого. 

Обмінювалися думками, будували плани на наступні зустрічі, бо вже у Києві домовилися з А.Тимошенко, про творчу зустріч в Овручі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!