пʼятницю, 12 грудня 2014 р.

Презентація нової книги в бібліотеці

9 грудня 2014 року, в приміщенні Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих ім. А.С.Малишка, громадська організація «Ліга молоді» презентувала книги Богдана Гаврилишина «Залишаюсь Українцем» та «Дороговкази в майбутнє». Цей захід відбувся в рамках співпраці громадської організації «Ліга молоді», (м.Овруч) з фондом «Богдана Гаврилишина», (місто Берон, Швейцарія) та в рамках програми «Молодь змінить Україну». До кінця року ці презентації пройдуть в школах нашого району.
С.В. Комаревич, голова громадської організації "Ліга молоді" 


Коротко з історії фонду.

Урочисте відкриття Благодійного Фонду Богдана Гаврилишина відбулось 18 березня 2010 року в Національному Заповіднику «Софія Київська». Під час своєї промови на відкритті Фонду Богдан Гаврилишин наголосив:  
«Треба мріяти. Перше є мрія. Після – візія. Тоді – плани і дія. За 20 майбутніх років Україна проходитиме через трансформацію усіх сфер свого життя, усіх гілок влади. Це є виклик вже для нової генерації, з якої виросте політична та суспільна еліта, яка працюватиме для добра суспільства – держави».
Діяльність Фонду можна умовно розділити на два періоди: грантодавчий та операційний.
  Місія фонду
Сприяти становленню людей нового покоління - професійних, патріотичних, етичних українців, які турбуються про суспільне благо й активні у громадському і політичному житті суспільства, вміють співпрацювати з іншими та утворять критичну масу людей, які здійснять трансформацію України.
Програма «Молодь змінить Україну» 
Наприкінці 2012 року Фонд впроваджує ключову довгострокову програму «Молодь змінить Україну». З 2014 року діє Асоціація учасників програми «Молодь змінить Україну».
«Молодь змінить Україну» – це ключова, довгострокова програма Фонду, яка стартувала з кінця 2012 року і щороку набирає обертів.
Ініціатор та ідейний натхненник програми Богдан Гаврилишин переконаний, що потенціал України є надзвичайно великим завдяки людському капіталу і природним багатствам.  Але для того, щоб країна максимально використала цей потенціал, потрібна трансформація всіх органів влади, економічної і соціальної систем, політики щодо навколишнього середовища (біосфери).
Основна мета Програми – створення критичної маси молодих людей, які є рушієм змін і можуть здійснити трансформацію України. 
Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція, а також Польща – це шість найбільш ефективних, "здорових" європейських країн, досвід яких допоможе молоді – учасникам Програми – побудувати нову якісну державу – Україну. 




















Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!