четвер, 4 грудня 2014 р.

Ми за єдину Україну життя єдине віддали...

Ситуація на Сході нашої країни трагічна. Добровольці та бійці української армії захищають єдність України іноді ціною власного життя. Не обійшла біда і наш Овруцький район. На сьогодні загинуло дев’ятеро наших земляків, молодих хлопців, що навічно залишаться в нашій пам’яті і наших серцях. 
Згадаємо їх поіменно:
Ігор Ващук, Олександр Василенко, Петро Радкевич, Андрій Федорук, Олександр Базовський, Сергій Пешко, Анатолій Карпович, Володимир Левківський, Віталій Стельникович.
Гасло «Слава Україні! Героям Слава!» перестало бути просто вітанням. Це віддання шани найкращим, котрі в найважливіший момент не злякалися, пожертвували собою заради кращого життя усіх в цій країні, а також і засвідчення справжнього подвигу. 
В зв’язку з трагічними подіями на Сході України, з метою віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей  та єдності нашої країни, в холі Овруцької центральної районної бібліотеки ім. А.С.Малишка відкрита для перегляду експозиція вшанування пам’яті загиблих у боротьбі за свободу та єдність нашої держави. 
Нам необхідно вшановувати героїв, їхню світлу пам’ять, постійно заявляти про те, що ми українці. Адже майдан нам дав уроки, які є для наслідування. Для кожного громадянина України незалежно від національності. Герої Майдану та загиблі в зоні АТО стали для нас всіх  взірцем патріотизму. Тож пишаймося, що ми українці, шануймо нашу історію.



2 коментарі:

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!