четвер, 16 жовтня 2014 р.

Зустріч творців поетичного слова в місті Коростені

Є у кожній жовтневій порі спокійні миті глибокого, безкрайнього синього неба, теплого, щедрого сонця, сивих світанків і замріяної тиші, в якій ще так буйно квітнуть осінні пламенисті квіти. Саме о цій порі, напередодні святої  Покрови та Дня українського козацтва, за доброю традицією, щороку, гостинна Коростенщина, скликає до себе, учасників Всеукраїнського літературно – мистецького фестивалю "Просто на Покрову".
Ця приємна  та тепла  зустріч відомих митців слова і початківців, є надзвичайно визначним явищем у багатогранному культурно – духовному житті нашого краю, бо література завжди була, є і буде наріжним каменем суспільного життя, становленням високих ідеалів, гуманізму, добра і краси.
     11 жовтня,   члени поетичного клубу "Зорепад", що діє при Овруцькій центральній районній бібліотеці ім. А.С.Малишка, стали учасниками VIII Всеукраїнського свята "Просто на Покрову". Свої поетичні добірки представили на сцені РБК м.Коростеня: Тамара Корнійчук ( Першотравневе), Ольга Деркач (с.Полісся), Олександр Кулеш (с. Левковичі), Олена Шевчук(с. Черепин), Василь Пінчук (с. Ігнатпіль), Петро Невмержицький (с.Ст. Дорогинь, Народицького району).















2 коментарі:

  1. Коростень завджи радо зустрічає гостей, а творчі здобутки овручан не залишили байдужими нікого з присутніх на святі. А ще нас приємно вразили картини пані Бирковської і виставка мотанок.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за високу оцінку робіт наших майстринь! Ми раді і надалі презентувати наші роботи у Вашому славному місті Коростені! Запрошуйте!

      Видалити

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!