неділю, 16 березня 2014 р.

Дзвенять струмки в Першотравневому...


 Під такою назвою прошла виставка робіт жителів селища Першотравневе. Ініціатором такої виставки стали Світлана Макарчук та Анна Бирковська. Вони зібрали весь матеріал і розташували його у Артвітальні.
Представлено історію селища матеріалами із шкільного музею; вишивка, вироби із бісеру, в’язання гачком, фотографії, картини написані викладачем і учнями філіалу художньої школи, а також куточок старовинних робіт – все це викликає захоплення і здивування. 

На презентації виставки були присутні І.П.Дивинська – директор Першотравневої ЗОШ I-IIIст.– яка захоплено розповіла про шкільні будні і про задум створення нею книжки про  селище. Л.І.Шумейко – відповідає за шкільний музей і представила нам експонати цього музею.6 вишивальниць надали свої роботи на виставку. Дві із них представляли свої роботи: Л.С.Даниловська та Т.В.Малина. До речі, Тетяна Малина ще й захоплюється виробами із газетних трубочок і пообіцяла провести майстер – клас для бажаючих. Поети: Т.А.Корнійчук та Г.О.Толкач( він є першим випускником Першотравневої школи 1955р.) прочитали присутнім свої вірші про селище. Спогадами про написання Гімну Селища поділилася авто слів С.М.Бек. Небайдужою людиною до проблем селища є директор Товкачівського кар’єру  В.П.Савчук. Він розповів про кар’єр, про його людей і про те, як надається спонсорська допомога у справах селища. На згадку про зустріч від Артвітальні було подаровано ляльки – мотанки Савчуку В.П. та Дивинській І.П.( для шкільного музею).
Фоторепортаж заходу:








   Автор тексту: 
        Коновальчук В.М. (заввідділом обслуговування)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!