четвер, 20 травня 2021 р.

Інтерв'ю Гриб Ганни Миколаївни, вишивальниці, майстра народної творчості.

Слово про Ганну Миколаївну Гриб, що має звання Майстер народної творчості з 2012 року

  «Народитися у сорочці» - значить, бути щасливим у житті.  І слово «сорочка» вживається тут у своєму первісному значенні. Це не лише частина гардеробу, як вважається сьогодні. Сорочка – це певна закодована сукупність сорока божественних енергій, що творять довершену та гармонійну долю людини. Ця доленосна сорочка – безумовно, українська вишиванка, якій надавали величного змісту, вишиваючи, кодуючи сакральними узорами-письменами долю.
   Сьогодні ми розкажемо про тайнопис серця Майстра народної творчості Ганни Гриб – перенесений рукою жінки із потаємних «скринь» підсвідомості в живий простір роду та родини.
   Символи її вишиванок – це мереживо променів невидимого світла, яке проникає і оповиває ваше тіло своїм структурованим світлом, оберігаючи від проникнення руйнівних сил.
   Вишивка Ганни Миколаївни – це світ краси й фантазії, поетичного осмислення навколишньої природи, схвильована розповідь про думки і почуття людини, про сподівання і страждання. В них розкривається її душа, її споконвічне прагнення до прекрасного, її почуття гармонії кольорів.
    ЇЇ вишивка живе повнокровним життям, прикрашаючи інтер’єр будинку в якому проживає  з родиною, надаючи йому своєрідності й неповторності. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!