понеділок, 15 лютого 2021 р.

Лесі Українці - 150

 Відзначаємо ювілей Лесі Українки

✅«Стояла я і слухала весну» виставка до 1️⃣5️⃣0️⃣-річчя від дня народження Лесі Українки від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва Овруцької ОТГ відкрилася у АРТвітальні Овруцької центральної бібліотеки ім.А.Малишка.
✅Завітавши до нашої ошатної виставкової кімнати ви будете приємно вражені представленими роботами❗
Чудовий портрет Лесі Українки вишитий Майстринею народної творчості Ганною Миколаївною Гриб розмістився на вирізаній із дерева рамці зробленій руками Віктора Беліцького.
Напевно важко знайти людину, яка б не читала прекрасний твір, драму-феєрію «Лісова пісня». Кожний з нас по своєму уявляв героїв відомого твору: будь – то Мавка, Лукаш , чи Русалка, а може Водяний, а Потерчата, а Куць? От і наша Майстриня Ірина Тюріна пропонує вам своє бачення цих персонажів створених на основі ляльки-мотанки.
Багато з вас знайомі з витинанкою. От зайдіть до нашої АРТвітльні і подивіться, як майстерно виготовила витинанки Галина Довбня за мотивами поезії Лесі Українки.
Думаю, що ви будете приємно вражені і живописними полотнами Надії Гвоздь, які доповнюються чудовими рядками творів нашої відомої поетеси.
➡️А ще ви зможете побачити ляльку-мотанку «Мавка» створену руками Майстрині народної творчості Валентини Коновальчук, завідувачки відділом обслуговування, господині АРТвітальні.
І образ Русалоньки із ароматних трав зібраних у наших садках, полях, лісах і виготовлений творчими руками Майстрині Ірини Тюріної.
✅Шановні користувачі і гості міста❗ Радо запрошуємо вас відвідати виставку «Стояла я і слухала весну» та нагадуємо, що при відвідуванні бібліотеки необхідно одягти маску, обробити руки антисептиком та дотримуватись соціальної дистанції❗










Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!