середу, 11 березня 2020 р.

До ювілею письменниці...

«Я пишу в жанрі реальних історій»    Світлана Талан…

 Одна тільки фраза та погляд, і відчувається справжній талант сильної духом жінки, з світлою душею та проникливим художнім словом, яке закарбовується в пам’яті та не залишає байдужим. Це слово сколихує нашу свідомість і завжди нагадує нам, що життя наше таке швидкоплинне…
Світлана Олегівна Талан — українська письменниця, є членом Національної спілки письменників України з жовтня 2014 року, неодноразова лауреатка всеукраїнського конкурсу «Коронація слова», за версією журналу «Фокус», входить до трійки найпопулярніших письменників України, великий патріот нашої держави, яка бачила події на Донбасі, а її роман «Оголений нерв» та «Повернутися дощем», є реакцією на події, що відбуваються на Сході України. А роман «Розколоте небо» отримав спеціальну нагороду «Вибір видавця» у конкурсі «Коронація слова-2014». «Помилка», «Розколоте небо», «Купеля», «Коли ти поруч», «Спокута» та інші – твори на гостросоціальну тематику. Незмінним залишається єдине: головна героїня її книжок – жінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до Батьківщини.
Всього у творчому здобутку письменниці більше 20 творів. ЇЇ твори вражають, захоплюють і назавжди заволодівають серцями читачів. Словом, читайте, відкривайте та осмислюйте кожну грань творчого доробку ТАЛАНовитої письменниці, котра сіє в серцях читачів добро і світло.

До ювілею письменниці, що відзначатиметься 7 березня 2020 року, на абонементі Овруцької бібліотеки для дорослих представлено до уваги користувачів виставка-постать « Я пишу в жанрі реальних подій». Тож завітайте до нас і оберіть книгу на свій смак!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!