понеділок, 24 лютого 2020 р.

Пориньте у світ творчості та краси Лесі Українки

Хотіла б я піснею стати...

...У сюю хвилину ясну
Щоб вільно по світі літати
Щоб вітер розносив луну.
                   Леся Українка
Знати історію свого народу, а також тих, хто найбільше прославив рідну землю у світі – обов`язок кожного українця.
Про Лесю Українку можна багато цікавого розповісти і дізнатися. Бо її життя – героїчна легенда, яку вона творила сама, перемагаючи важку хворобу, здобуваючи знання самоосвітою і творячи для нащадків таку неповторно прекрасну поезію. Спадщина Лесі Українки – це багатюще джерело краси і творчого духу народу, з якого черпати усім живущим і прийдешнім поколінням наснагу до життя і праці. Література представлена на виставці познайомить відвідувачів з найкращими книгами, присвяченими її життю та творчості. Гортаючи сторінки цих книг, зацікавлений користувач помандрує численними дорогами, що простилалися перед Лесею Українкою в усі кінці світу.
В Овруцькій центральній бібліотеці оформлена виставка - портрет «Шляхами життя і творчості», що пропонує користувачам бібліотеки познайомитися ближче з творами, знаменитої на увесь світ поетеси Лесі Українки, які підносять наші серця і розум до незбагненої краси вічного добра і справедливості.
Усіх залюблених у мистецтво слова Лесі Українки запрошуємо в Овруцьку центральну бібліотеку ім.. А.Малишка. Пориньте у світ творчості та краси Лесі Українки. Можливо, творчість геніальної поетеси надихне когось до написання власних літературних творів.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!