понеділок, 2 грудня 2019 р.

«Зорепаду» - 10 років!

Поетичний клуб «Зорепад», що діє при Овруцькій центральній бібліотеці Імені Андрія Малишка, відсвяткував десятилітній ювілей!

Це багато чи мало? Як відповісти на таке питання? 10 років – це шлях на якому були і втрати, і досягнення. І як результат: світ побачили збірки віршів Миколи Яковенка, Григорія Ламаєва, Тамари Корнійчук (2 книги), Олексія Горбачевського (3 книги), Олександра Толкача, Марії Козел, Марії Макаревич, Зої Цалко, Войцеховської Людмили (2 книги), юної поетеси Заремби Юлії, Пінчука Василя. А скількох цікавих людей ми зустріли на своєму шляху! Наше спілкування з ними додавало наснаги творити. В результаті – маємо вірних і надійних друзів. Ми стали впізнаваними на літературних зустрічах де нас приймають на рівних. Найвірнішими нашими друзями стали коростенці: літературне об’єднання «Древлянка», головний редактор газети «Вечірній Коростень» - Віктор Васильчук та жіночий клуб «Стиль життя», який очолює В. Виговська.  Вже стало традицією, що на наші ювілеї коростенська поетеса, член НСПУ, почесний громадянин м. Коростень, Галина Цепкова робить презентації своїх збірочок.
Свято відбулося. Ми вже плануємо нові зустрічі, нові спільні проекти. Життя продовжується і ми в ньому почуваємо себе впевнено.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!