понеділок, 28 жовтня 2019 р.

АРТвітальня приймає гостей із Коростеня


«Осінні мелодії» - творча пісенно – поетична зустріч з поетом із Коростеня Сергієм Мойсієнко.  

 Бувають такі моменти, коли запланована зустріч відкладається і відкладається. Та врешті вона відбулася. Сергій Мойсієнко має музичну освіту. Сам пише вірші і створює для них музику. Інколи буває і навпаки: в душі зринає мелодія, а вже до неї добираються слова. Гітару вперше взяв до рук у армії і вже з нею і не розлучається.
У 2015 році був перший публічний виступ. Має дві невеликі збірочки: осінній і зимовий варіант. Багато пісень про різні пори року. Часто рядочки створюються коли гуляє у парку. Для Сергія дуже важливий перший рядочок. Виконує пісні і у джазовому стилі. Особисті теми легше пишуться російською мовою, а ліричні- українською.

Сергій приїхав із своїм другом Тимофієм Сердечним. Музикант. Виконавець. Подарував нам ліричний етюд. Чи бувало у вас таке: гуляєте собі у парку…сонячна гарна погода, легенький вітерець…біжать по небу хмаринки.. І раптом злива…ви ледве встигаєте сховатися від дощу…грім вдалині.. шумить вітер сильно-сильно…І ось все стихає…тільки падають краплинки із листочків…визирнуло вмите сонечко.. заспівали пташечки. Оці всі емоції ми пережили слухаючи перебори гітарних струн.
 








Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!