середу, 11 листопада 2015 р.

ЗНО-2016: особливості проведення

  Міністерством освіти і науки визначено деякі питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році. Відповідний наказ підписаний міністром освіти і набуде чинності після реєстрації в Міністерстві юстиції.
  Документом визначено, що зовнішнє незалежне оцінювання в 2016 році буде проведено у період з 05 травня до 10 липня.
  Кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання матиме право скласти тести не більш як iз чотирьох навчальних предметів.
  До програми проведення ЗНО включено тести з 12 навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також тести з іноземних мов - англійської, іспанської, німецької, російської та французької.
  Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури (українська мова), а також із математики або історії України (період ХХ - початок ХХІ століття) будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти.

Випускники шкіл 2016 року, випускники ліцею і всі бажаючі вступити до ВНЗ в 2016 році готуються до здачі ЗНО. Як це зробити правильно можна дізнатись відвідавши Інтернет – центр Овруцької ЦРБ ім. А.Малишка. Починаючи з 11 листопада 2015 року бібліотекар Інтернет – центру Наталія Вознюк демонструє презентацію «Особливості ЗНО – 2016». Всі хто має бажання можуть з цією інформацією звернувшись в Інтернет – центр бібліотеки (І поверх).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!