середу, 9 липня 2014 р.

Нові надходження


Запрошуємо всіх поціновувачів книги завітати до нашої книгозбірні та ознайомитися з новими надходженнями!

       В книзі автора виразно виступає його любов до рідної України, до її природи, до людей праці, що так щиро трудяться на Поліській землі. 
     Тематика віршів різноманітна: про хліборобів та кварцитників, про кохання, про долю Батьківщини, про її нелегке сьогодення. Не обійдено проблеми соціального плану: бідність простих людей, наркоманія, алкоголізм, СНІД. Чи не найгострішою є тема розпаду Радянського Союзу, смертельні наслідки цього для України.
      Є рядки, присвячені старшому синові Юрію, який був ліквідатором на Чорнобильській АЕС і помер у 1996 році. А ще любов автора до життя. Як би людині не жилося, а хочеться бути на цьому світі якнайдовше: здоровим, бадьорим, молодим у душі. Через те, мабуть, і назва книги така - «Якби ж то вічно бути молодому».

         В монографии приведены современные данные по классификации, патогенезу, клиническим проявлениям, диагностике и лечению герпесвирусных инфекций. Представлены отечественные и зарубежные средства по их лечению и профилактике. Изложены фармакологическое действие, показания и противопоказания к назначению, форма выпуска, способ применения и дозы антигерпетических препаратов.
  Для врачей различных специальностей, интернов, аспирантов, преподавателей и студентов медицинских ВУЗов.


     Збірка поезій «Річка часу» - третя книга Володимира Мамецького. Вона містить не тільки різні за змістом вірші, поему, а й ряд пісень. Володимир Мамецький шукає в поезії свої шляхи і прагне так висло­вити власне сприйняття світу, власні почуття, щоб вони були співзвучні з почуттями і переживаннями читачів...
      Мова автора м'яка і лірична, тісно пов’язана з пісенною народною творчістю, з навколишньою природою. 
       В його віршах звучить тривога за долю України, а також віра в її щасливе майбутнє. Збірка розрахована на широке коло читачів.      


    Что такое гражданская позиция? Существует много определений, но мне кажется, что гражданская позиция - это осознание личной ответственности за общество, в котором живёшь, это целостная система взглядов на политические и социальные вопросы, актуальные для данного общества. Гражданская позиция личности, прежде всего, это, прежде всего чувство любви к Родине. Именно эти качества как никогда проявились в новой книге Григория Михайловича Ламаева «В святом понятии — Батьківщина». Григорий Михайлович очень чутко реагирует на события последнего вре­мени, происходящие в Украине, очень точно и акцентировано описывая их, занимает активную гражданскую позицию, в вопросах целостности и независимости своей Родины, и во многих стихах 61 сборника стихов Григория Ламаева чувствуется обеспокоенность и боль за свою страну.

       Нова книга заслуженого журналіста України Едуарда Подільського — це своєрідна пересповідь славного життя і невичерпної наснагою трудової діяльності славного сина-земносила з Полісся Степана Бойка. В основу сюжету покладено не тільки художньо-публіцистичне змалювання життєпису героя сюжету, а й чимало сторінок особистого щоденника Бойка, якого він нотував десятки років.
      Уже сама назва книги «Сином на своїй землі...» є добрим свідченням того, що найкращі роки свого життя головний персонаж розповіді віддав справі що- найблагороднішій — вирощуванню хліба на святій і грішній землі. Таким тяжін¬ням возвеличено на сторінках книги, а це за жанром художньо-публіцистичний нарис, весь уклад життєвої колізії Степана Бойка та його найближчого оточення в житті. Книга читається легко, доступно найширшому колу читацького загалу і цілком достойно сповідує зі своїх сторінок неабиякий заряд виховного та пізнавального значення, особливо в строкатості нашого сьогодення.

      Книга, авторами якої є Василь Джунь та Микола Никончук, містить достатньо музичного матеріалу, щоб скласти чітку уяву про рівень таланту цих митців. Пройдуть роки, а їх лірична пісенна спадщина зігріватиме серця шанувальників їх творчості. 1 не випадково. Бо їх весела, сумна, а часом щемлива пісня починається від чистих народних джерел, від колискової матері і тих благородних поривань, які є життєвим принципом — нести людям прекрасне.

Бажаємо отримати задоволення 

від читання нових творів!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!