неділю, 24 лютого 2013 р.

Навчатись ніколи не пізно!

Завдяки програмі «Бібліоміст» в нашій бібліотеці розпочались чергові  ознайомчі комп’ютерні курси для людей пенсійного віку. Основна мета цього проекту – показати, що і люди похилого  віку можуть йти в ногу з часом.

Навчання розпочато.

Пенсіонери, які відвідують наш Інтернет – центр  відкривають  для себе світ нових можливостей, а саме мають змогу самостійно опановувати комп’ютерні науки. А бібліотечні працівники тільки трішечки їм в цьому допомагають.
    «Ми навчилися працювати на комп‘ютері, дізнались, що навіть не виходячи з дому можна поспілкуватись з рідними, які живуть в іншому місті, знайти друзів з якими колись разом навчались, замовити товар з іншого міста. Я не могла й подумати, що все буває так просто. Хочеться навчатись ще більше і більше» – поділилася своїми враженнями учасниця курсу.

Спробуємо свої сили!
        Постійний користувач Інтернет – центру Аллахвердіян Генадій Азизович після завершення програми курсів  подякував за те,  що життя його стало цікавішим і більш наповненим.
 Отже, життя сучасних пенсіонерів набуває нового змісту, відкриваються нові можливості. З  бажанням подолати комп’ютерні науки, які дозволять спілкуватися з родичами та друзями, дізнаватися про корисну інформацію та новини, переглядати фільми вони приходять на заняття.  Це розвіює стереотип, що пенсіонерів нічого не цікавить в житті – адже для них є можливість вивчати ключову  річ  сучасного світу – комп’ютер.
Цікаво, але складно.
Побажаємо  їм  успіхів!!!
А бажаючих приєднатися запрошуємо відвідати нашу бібліотеку та записатись на безкоштовні ознайомчі курси "Основи роботи з комп'ютером".



3 коментарі:

  1. Зараз, мабуть, тільки в бібліотеці отримуєш безкоштовну корисну інформацію. Молодці, що підтримуєте людей похилого віку!

    ВідповістиВидалити
  2. Бажаю успіху Вам і вашим "учням"!!!

    ВідповістиВидалити

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!