вівторок, 15 травня 2012 р.

Уся гордість і велич світу від матері!

      
  Уся гордість і велич світу від матері
     Кілька років  тому в Україні з'явилося два нових свята – Міжнародний день сім'ї  та День матері. Мамине свято відзначається у другу неділю травня, а день сім'ї  - 15 травня.
Об’єднавши ці два чарівних свята в Овруцькій районній  бібліотеці для дорослих ім. А.С.Малишка 11 травня пройшло літературно – музичне свято «Уся гордість і велич світу від матері».
Все найкраще, що є на землі, починається з сім'ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. Сім'я дає життя дитині. У ній немовля одержує перші враження й уявлення про навколишній світ. Родина виступає як найперше соціальне мікросередовище, в якому розвивається й виховується людина з моменту її народження. Мамина ласка, бабусина доброта, дідусева мудрість, тепло хатнього затишку в колі рідних на все життя залишають глибокий слід у душі та серці кожної людини.
Завжди якось по особливому зворушливо, з великою теплотою згадується те родинне гніздо, з якого ми вийшли у світ широкий. Мамо! Богине наша! Це ти вчиш нас жити по закону любові і правди. Це ти не даєш нам спіткнутися на щоденних життєвих дорогах,  будиш в нас совість, вчиш добру.
 
Саме тому ми зібрались, щоб низько вклонитись нашим батькам!!!
Давайте познайомимось з нашими гостями, це –  багатодітні родини Кушнірчуків та Аккмурадових, родини, що усиновили дітей, Бессарабчиків та Христинічів, родина Рогозних, яка прожила 64 роки у шлюбі та родина Колосових, яка прожила разом більше 50 років, Заремба Наталія Олександрівна мати дітей – інвалідів (очолює спілку дітей – інвалідів Овруцького району «Квітка надії»).

 На святі прочитали свої вірші про маму наші місцеві поети, члени поетичного клубу «Зорепад:
Григорій Михайлович Ламаєв, Ганна Дмитрівна Задорожна, Надія Петрівна Коваль, Олександр Григорович Товкач. Тамара Артурівна Корнійчук та Зоя Петрівна Цалко.
Прикрасили свято чарівним співом:   Цурка Л., Мазур Т., Невмержицька О., Гавриловська С.  

4 коментарі:

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!