понеділок, 14 лютого 2022 р.

Молодіжний квест до Дня закоханих

 День святого Валентина – дуже незвичайне і романтичне свято. Цього дня люди отримують ще одну можливість сказати один одному про любов.
   Фредерік Стендаль казав:  «Кохання – це чудова квітка, але потрібна відвага, щоб підійти й зірвати її на краю жахливої прірви». Олександр Дюма говорив про кохання так: «Кохання надихає на великі справи, і воно ж заважає їх здійснювати».
Зігрівайте блиських людей любов’ю, турботою, адже кохання не просто почуття — це сенс нашого життя. Нехай любов і краса супроводжують його.
Живіть! Живіть довго і щасливо! І нехай у вашому житті завжди поряд буде кохання і любов до матері і батька, до рідної землі, один до одного. Чекайте світлого чистого кохання. І воно обов’язково прийде до ваших сердець. Надійтеся й вірте в це всією душею. Зі святом вас! До нових зустрічей!

В Молодіжному центрі, що відкрився при Овруцькій центральній бібліотеці імені А.Малишка відбувся молодіжний квест «Кохання – це…».  Час провели весело та цікаво з іграми та конкурсами, всі отримали велечезне задоволення та позитивні емоції.  















Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!