середу, 4 квітня 2018 р.

Всесвітній День Інтернету в бібліотеці...

    У Овруцькій центральній бібліотеці для дорослих імені Андрія Малишка відзначили Міжнародний день Інтернету, який вже давно став невід’ємною складовою життя сучасної людини. Цього дня користувачів запросили на відеоурок «Безпека в Інтернеті».
    Інтернет є прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але як і весь реальний світ, Мережа теж може бути небезпечна. Потрібно сформувати у підлітків правильне ставлення до можливостей комп’ютера, донести їм всю ступінь небезпеки і переконати слідувати цим простим правилам, які допоможуть зробити спілкування в Інтернеті більш безпечним.
    Тож, використовуйте Інтернет з користю, а головне з обережністю! Не замінюйте живе спілкування на спілкування он-лайн, адже нічого не може бути ціннішого, ніж усмішка рідної людини чи жива емоція!

    Запрошуємо до бібліотечного Інтернет – центру. Адже, тут не лише безкоштовний доступ до мережі. Інженер центру надасть технічну допомогу користувачу, а бібліотекарем проводяться групові курси та індивідуальні заняття, на яких Вас навчать користуванню комп’ютером та роботі в Інтернеті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!