неділю, 29 грудня 2013 р.

Інтернет - справа серйозна

Навчатись ніколи не пізно!

Під час навчання
      В наш час мало хто може уявити свою роботу, освіту, дозвілля без електронних засобів зв'язку. Різні види електронної комунікації, такі як мобільний телефон, комп’ютер та Інтернет-технології заполонили наше життя. За умови їх раціо­нального використання, ці засоби дійсно розширюють можливості людей, задовольняють інформаційні, освітні, культурні потреби, відкривають безмежний простір для спілкування та самовираження. Ніхто не робив опитування, але, найімовірніше, майже половина населення нашого міста не володіє комп’ютером та Інтернет-технологіями.

Принаймні, приблизно третина користувачів нашої бібліотеки, а це переважно люди похилого віку, не знайомі з новітніми технологіями. Навіть, якщо у них вдома є Інтернет, то користуються ним діти та онуки, а пенсіонерам туди вільного доступу немає, мовляв «...у вас інші інтереси, що вам там робити?».
Комп'ютер - справа серйозна.
     Намагаючись виправити таку несправедливість, наша бібліотека в своєму Інтернет-центрі розпочала програму безкоштовного навчання овручан-пенсіонерів. Досвід у нас є, адже за час існування інтернет-центру в бібліотеці безкоштовно навчено близько шестидесяти користувачів. Наші курси допомогають оволодіти методикою пошуку корисної інформації, освоєнню різних Інтернет-технологій та правил поведінки в мережі. 
     Напередодні святкування Нового року закінчились чергові заняття. Тепер армію користувачів інтернету доповнили шість добровольців! Вітаємо їх!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!