пʼятницю, 1 серпня 2014 р.

Виставка до ювілею

Незабаром АРТвітальні при центральній районній бібліотеці виповнюється 5 років!
В рамках підготовки до цієї події в артвітальні відкрито чергову виставку «Святковий настрій», яка діє з 21 липня по 28 серпня 2014 року.
Готуючись до ювілею, ми зібрали  на ній роботи тих друзів нашої бібліотеки,  які протягом існування АРТвітальні неодноразово люб’язно надавали на виставки свої твори.
Справжньою берегинею виставок, які тут проходять, слід вважати завідуючу відділом обслуговування Овруцької центральної бібліотеки для дорослих ім. А.С.Малишка  Валентину Миколаївну Коновальчук. Всебічно підтримує діяльність АРТвітальні та допомагає в організації виставок і налагодженні зв’язків з талановитими людьми Овруччини директор бібліотеки Сніжана Михайлівна Солтис.
На теперішній виставці представлені картини 14 художників,  роботи шести  майстрів народної творчості, серед яких слід особливо відзначити родину Савчуків. Саме вони першими виставляли свої чудові роботи в артвітальні. На виставці також можна ознайомитись з талановитими  витворами  майстрів декоративно-прикладного мистецтва, які протягом року проводили майстер – класи для всіх бажаючих (вишивка стрічками, модульне оригамі, лялька-мотанка, топіарії тощо) і роботами майстрів з лозоплетіння та виготовлення весільних аксесуарів.

Фотосвітлини з виставки:













































Щиро запрошуємо Вас відвідати АРТвітальню та познайомитися з  чудовими витворами мистецтва наших земляків!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!