неділю, 18 травня 2014 р.

Презентація книги в бібліотеці


15 травня в нашій мистецькій АРТвітальні відбулась зустріч членів поетичного клубу «Зорепад». На ній презентувалась книга – перевертиш: збірка віршів Тамари Корнійчук «Расплескалась осень» та альбом картин Анни Бирковської «Золотом засиплю призьбу». В цій книзі цікаве поєднання поета і художника.
На зустріч були запрошені члени літературного об’єднання «Древлянка», на чолі з керівником Віктором Васильчуком з Коростеня, до речі, він є редактором газети «Вечірній Коростень». Вірші та проза, що зачитали гості з Коростеня виявились зворушливими, захоплюючими та щирими. Гості з Коростенщини дарували нам вірші, прозу і навіть пісню на власні вірші. На зустрічі читали рядки віршів і наші «Зорепадівці». Серед яких пролунало ім’я жінки, що вперше пришла на зустріч клубу «Зорепад» – це Світлана Валентинівна Гурін (село Можари, Овруцького району).
Тамара Корнійчук та Анна Бирковська
Тамара Корнійчук та Анна Бирковська
Талановиті поети та митці завжди жили і творили на квітучій Поліській землі. У ній ніби відбувається найближчий контакт серця творчої людини з серцем читача і глядача. 
Мистецтво – це сум, чарівність, музика, дотик до душі, струни якої ще довго будуть бриніти. Кожна людина, що живе на Поліссі має багато талантів. Завдання нашої бібліотеки розкрити ці таланти, адже кожна картина, вірш, проза чи виріб декоративно – прикладного мистецтва заслуговує на увагу суспільства.  
Віктор Васильчук, м.Коростень

Гості заходу з Коростенщини
Лідія Шумейко - бібліотекар ЗОШ с.Першотравневе

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!