середу, 19 лютого 2014 р.

Афганістан – то біль і смуток, чиєсь обірване життя...

       Сьогодні, ми хочемо вшанувати пам’ять тих, хто поліг в афганських ущелинах, та поклонитися тим, хто прийшов із війни живим, хоча із пораненою душею. Молоді люди йшли туди не за орденами і медалями – вони свято вірили, що виконують інтернаціональний обовязок.
  Вам – ветеранам афганської війни.

      Вам – солдатам, які чесно виконували свій обовязок.

      Вам – в кого в душах і серцях рани, залишені  війною.

      Вам присвячується!
Війна. Скільки їх було в історії людства… І завжди – це страждання, сльози, втрата самого дорогоцінного в житті, біль…Таким болем для багатьох громадян колишнього Радянського Союзу став Афганістан. І залишається він біллю і сьогодні. Адже війна – це безумство, невиправдана жорстокість. 


Шановні воїни – інтернаціоналісти, ми пишаємося Вами, горді тим, що поруч із нами живуть мужні, відважні, рішучі чоловіки. Здоров’я Вам, сімейного благополуччя. І сьогодні Ми висловлюємо Вам вдячність!
В читальному залі нашої бібліотеки відбулася година пам’яті приурочена 25-річчю виводу радянських військ з території Авганістану. 
На наш захід були запрошені: заступник голови спілки воїнів – афганців міста Овруча Гончар Лев Миколайович; члени правління Федоренко Сергій Федорович та Федоров Олександр Олегович; мати воїна – афганця, який повернувся живим Козел Марія Володимирівна; виконавець власних пісень Можарівський Олексій, який виконав три пісні на цю тематику.
                         Пропонуємо вашій увазі фотографії заходу:










Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!