понеділок, 16 грудня 2019 р.

Чаювання в приємній компанії

Чай пили, ворожили та про різне говорили...

Починаючи з 2004 року, 15 грудня, в Україні святкується «Міжнародний день чаю». Ідея «дня чаю» виникла під час Всесвітнього суспільного форуму (World Social Forum) в Індії. А мета цього свята – залучення уваги суспільства до проблем виробників чаю та популяризація цього давнього напою.
І ось, в неділю 15 грудня, наша АРТ вітальня перетворилась на затишну світлицю наповнену ароматом духмяного трав’яного чаю. Бібліотекарка Наталія Вознюк ознайомила присутніх з історією походження та сортами чаю, традиціями чаювання різних народів. Гості пірнули в світ легенд та оповідей про чай і не тільки, а ще мали змогу насолодитися смачним й запашним напоєм.
Магічним було ворожіння по книзі, дивним чином обрані рядочки співпадали з характером того хто ворожив. Кожен з присутніх мав можливість виготовити для себе, на згадку про цю зустріч і напередодні новорічних свят, новорічну прикрасу завдяки майстер – класу «Новорічна магія».
Гості світлиці з задоволенням пили чай, спілкувались, адже в українських народних традиціях чаювання – це перш за все, хороша компанія.

Кого цікавили подробиці - книга завжди допоможе. Та коли це ціла книжкова виставка, то це взагалі супер!










МАСТЕР - КЛАС:





Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!