вівторок, 10 грудня 2019 р.

Семінар "Планування 2020"

 Планування роботи бібліотеки: пріоритети діяльності

Відкрила захід директор Овруцької центральної бібліотеки імені Андрія Малишка Марія Федорівна Якимчук, яка проінформувала про основні моменти планування та звітності, облік бібліотечних фондів та надання бібліотечних послуг жителям громади. «Бібліотека повинна не зникати, а змінюватись зі змінами в суспільстві» - ці слова повинні стати девізом для всіх бібліотекарів району.
З краєзнавчим напрямком роботи бібліотек району ознайомила бібліограф центральної бібліотеки Людмила Степанівна Шваб, а  консультацію «Річний план: основні напрямки та функції» підготувала бібліотекарка відділу обслуговування Вікторія Вікторівна Жила. Були надані пропозиції до складання річного плану, основні завдання по розкриттю кожного розділу. Наталія Василівна Вознюк, бібліотекарка новітніх технологій, ознайомила бібліотекарів з використанням комп’ютерної техніки в бібліотечній роботі та обслуговуванні користувачів, порадила використовувати нові форми роботи та звертати увагу на цікаві неофіційні дати. Питання «Документальний фонд бібліотеки: інвентаризація, збереження та списання. Підписка періодичних видань на 2020 рік» висвітлила бібліотекарка відділу комплектування Майя Степанівна  Бокиєвець.
Про особливості планування роботи з користувачами-дітьми розповіла директорка дитячої бібліотеки Марія Василівна Невмержицька.
Учасники заходу ознайомилися з методичними та інформаційними матеріалами «Поради до планування на 2020 рік», «Звіт за 2019 рік» та «Ювілейні та пам’ятні дати на 2020 рік».




 








Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!