середу, 17 квітня 2019 р.

Весна – це жінка, жінка – це весна...

Біжимо, летимо, запізнюємося... кудись весь час поспішаємо семимильними кроками, боїмося не встигнути... І все навколо перетворюється в "треба" ... А так хочеться весни !!!Але ж вона вже давно тут! І проходячи легкою ходою, весна день за днем відкриває таємниці світу.
 У квітні є гарне свято – всесвітній день книги, в рамках якого бібліотеками Житомирської області проводиться ніч в бібліотеці. В.Коновальчук, завідуюча відділом обслуговування Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих імені Малишка та учасники клубу "Зорепад", що діє при бібліотеці, також приєдналася до цієї акції, що проходила в читальній залі центральної Коростенської міської бібліотеки, де відбулося свято «Весна – це жінка, жінка – це весна». На території "Вільного простору" радо вітали працівники бібліотеки своїх гостей. 
Господиня заходу Галина Храпійчук запросила всіх бажаючих приєднатися до поетичного марафону «Весна-Жінка-Кохання». У теплій невимушеній атмосфері звучали авторські поезії та вірші улюблених поетів.
З цікавими, неповторними, ліричними творами присутні познайомилися, переглянувши підбірку літератури «Поезія – це музика душі».
Приємним моментом став конкурс-дегустація домашньої випічки «Жінка-господиня». Поважне журі визначило переможниць, а ідейний натхненник конкурсу Валентина Вигівська вручила їм пам’ятні призи.
Вразили присутніх оригінальні роботи гостей з Овруча.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!