понеділок, 8 квітня 2019 р.

Презентація виставки художниці із Коростеня

«Березневий вернісаж» - виставка картин Катерини Лисової

   Теплого, сонячного березневого дня зібралися у АРТвітальні друзі, рідні, знайомі пані Катерини, щоб поговорити про її творчість, помилуватися картинами, почитати поезію, яка відповідала настрою сьогоднішнього дня.
   Катерина Григорівна Лисова – талановитий живописець, досвідчений журналіст, неймовірно мудра людина, та перш за все – Жінка, яка світ бачить серцем. Вона карбує вправними рухами пензля не скороминущі події, а вічні почуття, котрі ніколи не втратять цінність.
   Кожна картина така рідна, її так хочеться вдихнути на повні груди, зануритись обличчям у розкішний бузок, увібрати аромат розкішних троянд, пробігтися стежиною по весняному лісу, вдихаючи на повні груди п'янкий аромат відродження життя, погрітися в останніх теплих променях осені і побавитися із  опалим листям.
Катерина Лисова розповідає про себе

   Споглядаючи її пейзажну Україну відчуваєш цю велич, красу. І відразу хочеться ступити на стежину, що веде до хатинки, впасти у ту копицю сіна та вдихнути аромат свіжоскошеної трави, або пробігтися по білесенькому сніжку, відчуваючи, як риплять під ногами у морозний день сніжинки.
   Споглядаючи прості поєднання барвистих тіней та світла кольору Катерини Григорівни, стає затишно і виникає відчуття захищеності та впевненості. Погляд заглиблюється у картину і ти стаєш частиною її творчості, надихаєшся  красою невимушеності. Переходячи від картини до картини ти ніби гортаєш сторінки поетичного  збірника, знаходиш такі щирі і зрозумілі твоєму серцю  рядки. Напевно саме тому, під кожною картиною пані Катерини з'являються поетичні одкровення творчих людей.
Виступає голова коростенського клубу "Стиль життя"
Валентина Вигівська
   Валентина Виговська, голова коростенського клубу «Стиль життя», член Національної спілки письменників України Галина Цепкова, учасниця поетичного клубу «Зорепад» Тамара Корнійчук щиро порадували нас своїми поетичними рядочками.
   Нотку душевності внесли пісні написані і виконані Петром Невмержицьким. Вони півпадали до тематики представлених картин: «Ветка сирени», «Осінь золота» та «Моє Полісся».
Валентина Коновальчук,
зав.відділом обслуговування
Овруцької ЦРБ для дорослих ім. А.Малишка
Катерина Лисова біля своїх картин
Фото з музикантами на згадку
Виступає член Національної спілки письменників України Галина Цепкова
Виступає місцева поетеса Тамара Корнійчук,, член клубу "Зорепад", що діє при бібліотеці
Гості приїхали
Насолоджуються живою музикою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!