середу, 29 липня 2015 р.

В бібліотеці відбувся вебінар «Децентралізація. Перші підсумки та завдання на найближчу перспективу»

23.07.2015 року в Інтернет – центрі Овруцької центральної районної бібліотеки ім. А.Малишка відбувся вебінар «Децентралізація. Перші підсумки та завдання на найближчу перспективу» на базі Американського дому в Києві.
Метою цього заходу стала комунікація з широкою аудиторією громадян щодо суті та перспектив децентралізаційної реформи, роз’яснення конкретних аспектів реформи, безпосереднє спілкування представників влади з громадянами.
Що таке децентралізація? Чи потрібна Україні така реформа? Чим саме відрізняється запропонована децентралізація від федералізації? Хто контролюватиме органи місцевого самоврядування? Як реформа впливатиме на місцеві громади та забезпечення їх ресурсами? Ці та інші питання обговорювались з виконавчим директором Асоціації міст України Мирославом Пітциком та заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеславом Негодою під час зустрічі.
Організаторами виступили Асоціація міст України, Рада з міжнародних наукових досліджень та обмінів (IPEX) та програма «Бібліоміст».
Довідка:
Вебінар - це «віртуальний» семінар, організований за допомогою Інтернет-технологій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!