вівторок, 16 червня 2015 р.

Відвідали місто Київ

5 червня 2015 троку працівники Овруцької ЦРБ ім. А.С.Малишка разом з бібліотечними працівниками району відвідали місто Київ з оглядовою екскурсією. Під час неї завітали до Національного центру народної культури «Музей Івана Гончара», де здійснили дефіле в старовинних українських костюмах, долучились до експозиції Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941 - 1945 років» та відвідали одну з найголовніших святинь столиці – Києво-Печерську Лавру. Нас переповняли сильні враження від цікавої і пізнавальної екскурсії. Це чудова можливість нагадати всім нам про справжні цінності людства.







2 коментарі:

  1. Колективні поїздки не лише зближують, а й надихають на нові ідеї. Надзвичайно вразило ваше гостьове дефіле в українських костюмах у м. Києві. Думаю, можна втілити цю чудову ідею і в себе в бібліотеці, наприклад, дефіле бібліотекарів на професійне свято. Як вам?

    ВідповістиВидалити
  2. Чудова ідея! Незабаром (10.06.2015 року) в нашому районі відбудеться свято рушника! Саме наша бібліотека є організатором цього дійства. Це цікаве та захоплююче фольклорне свято! Запрошуємо!!!

    ВідповістиВидалити

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!