середу, 3 червня 2015 р.

Завітали до Коростеня на День міста.

«Поліські варенички» 

Це кулінарне шоу, яке відбулося у м. Коростень в рамках святкування Дня міста. У цьому заході  запросили прийняти участь і овручан. Працівники бібліотеки, учасники клубів  «Првоцвіт», «Валентинка», «Зорепад» створили команду «Бабський переполох», яка із групою підтримки  прийняли участь у цьому святі.  Змагалися  у ліпленні вареників три команди. Усім було доведено виконання домашнього завдання на найбільший вареник. Овручани зробили вареник вагою 8кг. 
Знайомство з командою, змагання на швидкість ліплення і правильність форм вареників, дегустація журі приготовленими свіжими вареничками, презентація улюбленого сімейного рецепту вареників. Ось так весело і завзято пройшли ці змагання.
Команда «Бабський переполох» під час привітального слова та знайомства з командою зробили м. Коростень дарунок: ляльку – мотанку «Настя –варениця» та коровай у вигляді вареника.

Цікаво пройшло і гадання на варениках – сюрпризах із глядачами. Варенички були начинені горохом, рисом, гречкою, яблучками, монеткою, морквою, капустою та ін.. До кожної начинки було відповідне побажання: вас чекає грошовий рік; підвищення по службі; несподівана дивина та ін.. 
Команда «Бабський переполох» в конкурсі «Поліський вареник» отримала друге місце і багато різних призів, в тому числі і дитячі качелі для м. Овруча.

2 коментарі:

  1. Дуже приємно, що на день народження нашого древнього міста завітала така яскрава, креативна, позитивна супер - команда! Ваші вареники були вище всіх похвал! Слава "Бабському переполоху"! Приїжджайте до нас ще, будемо раді!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми, щиро вдячні організаторам конкурсу "Поліський вареник" за запрошення та гостинну зустріч нашої команди! Чекаємо нових конкурсів! Запрошуйте, приїдемо!!!

      Видалити

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!