понеділок, 20 березня 2017 р.

До 100-річчя подій Української революції 1917 - 1921 років

Вивчаємо історію разом...

   Бути свідомим громадянином держави і не знати її історію - неможливо. Немало проблем, які має розв'язати наше суспільство зараз та у найближчі роки, мають своє коріння у минулому: далекому чи недавньому. Попередні покоління накопичили колосальний історичний досвід, ігнорування якого вкрай небезпечне.
   17 березня 2017 року, в Овруцькій ЦРБ ім.А.С.Малишка з метою вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України та військової звитяги захисників рідної землі, творців національної державності та у зв’язку зі 100-річчям подій Української революції 1917 - 1921р.р. відбулася година історичної правди "Українська революція: головні події і постаті". Проведена вона була для юнацької аудиторії. Виступаючі, серед яких: заступник голови Овруцької держадміністрації Віктор Пальоний, директор музею історії Овруччини Ярослав Чіпак, депутат Овруцької міської ради Петро Левківський, голова громадської ради Оксана Батильчук та працівники бібліотеки намагались в рамках цього заходу спонукали присутніх до відвертої розмови.
   І найголовніше. Приємно відчувати, що наша молодь не є байдужою до подій, що відбуваються в нашій державі сьогодні, адже вони завтра теж стануть вже історією.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!