суботу, 10 серпня 2013 р.

Пензлик і нитка у моїх руках

    Виставка дуже важлива для молодих, початківців художників. Вона дозволяє непросто представити свої роботи, а й надихає на написання нових. 
О.Матущак (в центрі) з почесними гостями презентації(сім'я Ламаєвих).

  В Артвітальні  нашої бібліотеки  відбулась презентація виставки юної художниці Ольги Матущак «Пензлик і нитка у моїх руках». Це не просто виставка робіт, а знайомство з особистим простором молодої дівчини. Про неї можна розповідати багато, але я хочу зупинитись на головному захопленні в її житті - це в'язання та малювання. 
За свої роботи вона неодноразово виборювала призові місця на різноманітних конкурсах.




 Олі в день презентації (26.07.2013року) виповнилось 20 років. В такому юному віці вона намагається встигнути виконати всі свої плани, поки їй це вдається. Ця виставка перша в її житті. Але побажаємо цій юній дівчині нових звершень і перемог!
Гостями стали відомі люди Овруччини: М.Климович (заслужений працівник культури України та директор Академії мистецтв м. Овруч), директор та вчителі художньої школи, Г. Ламаєв (місцевий поет, автор близько 60 збірників поезії), М. Кобилинська (юна художниця), вчителі школи №4 м. Овруча, де навчалася Ольга, також виступили її мама та бабуся.



Поздоровлення від наставників




3 коментарі:

  1. Нам теж дуже подобається можливість проводити в бібліотеці різноманітні виставки.Цікава, незвична експозиція. Бажаємо Олі творчого натхнення і розвитку, а користувачам бібліотеки - нових зустрічей з з незвичайними яскравими світами обдарованих людей!

    ВідповістиВидалити
  2. Прекрасна зустріч, ще краща виставка, Оля просто ВЕЛИКА ТАЛАНОВИТА ЛЮДИНА!!! Яка краса!
    А Ви, колеги, молодці, адже такі виставки допомагають молодим майстрам, таким, як Ольга, відійти від вузького кола друзів і знайомих і продемонструвати своє мистецтво багатьом глядачам. Успіхів Вам, колеги!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дорогі наші дописувачі! Величезне вам спасибі за відгуки! Ця чудова дівчина заслуговує на повагу. Хочеться їй подякувати за естетичну насолоду і побажати нових творчих здобутків!!!
      Пробачте за затримку з відповіддю (технічні неполадки).

      Видалити

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!